ONZE KAART

LOUIS CLESSE 

VOORGERECHTEN                                                                                      .

Gerookte zalm met garnituur en toast                                                                      16.00

Carpaccio van rundsvlees met parmezaan                                                               16.00

Italiaans ham met meloen                                                                                            16.00

Garnaalkroketten met salademix – 2 stuks                                                              15.00

Kaaskroketten met salademix – 2 stuks                                                                    14.00

Duo garnaal/kaaskroket                                                                                                14.50

Scampi ’s “Louis Clesse”/ met lookboter/ met currysaus                                      16.00

Escargots in lookboter 6 stuks/12 stuks                                                        16.00/21.00

Gebakken kikkerbilletjes in lookboter & peterselie – 6/10stuks              17.00/24.00

VLEESGERECHTEN

Gehaktballetjes in tomatensaus                                                                                  17.00

Vlaamse stoverij of Koninginnenhapje                                                                      18.00

In huis bereide “Americain” met frietjes                                                                   22.00

Filet mignon  gegrild                                                                                                     23.00

Entre-côte natuur gegrild                                                                                             25.00

Filet pur natuur gegrild                                                                                                28.00

Côte à l’os (1pers) natuur gegrild                                                                                29.00

Alle met frietjes & gemengde salade (saus naar keuze + 3,00)

VISGERECHTEN                                                                                           .

Scampi ‘Louis Clesse’  met pasta of frietjes                                                             24.00

Scampi in currysaus  met pasta of frietjes                                                              24.00

Scampi in lookboter  met pasta of frietjes                                                              24.00

Gegrilde gamba’s met rijst                                                                                         29.00

Op vel gebakken kabeljauw met preistoemp/ of met witloofsalade                  27.00

Paling in de room                                                                                                         29.00

Paling gebakken                                                                                                            28.00

SNACKS  doorlopend te verkrijgen                                                                             .

Diverse soorten croque’s

Spaghetti Bolognaise                                                                                                   14.00

Lasagne Bolognaise                                                                                                      15.00

Garnaalkroketten & salade (2st)                                                                                15.00

Garnaalkroketten & salade (3st)                                                                                20.00

Kaaskroketten & salade (2st)                                                                                      14.00

Kaaskroketten & salade (3st)                                                                                      19.00

KINDERGERECHTEN                                                                                    .

Spaghetti bolognaise                                                                                                       9.00

Kippefilet met appelmoes en frietjes                                                                           9.00

Steak met frietjes en appelmoes of groentjes                                                           15.00

gefrituurde verse visreepjes  met frietjes                                                                  12.00

Mini-hamburger of mini frikandellen met frietjes                                        12.00/9.00

kaaskroket (1stuk)of garnaalkroket (1stuk) met frietjes                                9,50/10.00

SALADES      (voorgerecht/hoofdgerecht)                                                                                                .

Salade met gerookte zalm en gebakken scampi’s                                                     24.00

Salade met warme geitekaas en spekblokjes                                                  17.00/22.00

Salade met gebakken scampi , currysaus                                                       18.00/23.00

Griekse salade : gefrituurde visreepjes en inktvisringen,

fetakaas en olijven                                                                                                         23.00

Salade met gebakken kippenreepjes ,champignons                                               22.00

Salade  volgens inspiratie van de chef                                                                       27.00

VEGETARISCHE EN WORKGERECHTEN TE VERKRIJGEN